fbpx

Wijnproeverij thuis, aan huis of op locatie

De Wijnles verzorgt graag een wijnproeverij bij jou thuis of op locatie! Wil jij gezellig wijnproeven met jouw vrienden & familie, organiseer jij een familiedag of plan jij het jaarlijkse bedrijfsfeestje, De Wijnles komt naar je toe!

Hoe ziet een wijnproeverij thuis eruit?

Tijdens een wijnproeverij nemen we je mee naar de wereld van de wijn en dat gewoon bij jou thuis |of op locatie|. We proeven 6 wijnen waar we je alles over vertellen. En dan het aller belangrijkste, we leren je ook een wijn te proeven. Dat is namelijk nog niet zo simpel als het klinkt. Stap voor stap leren we je kijken naar de kwaliteit van wijn.

Iedere wijnproeverij stellen we samen a.d.v. jouw wensen! Is het een informele sfeer of willen jullie echt iets leren. Heb je voorkeur voor rode wijn, of wil je als thema Italië? Alles kan! 

Wat we zoal gaan doen:

Wijnproeverij-thuis-Den-Bosch
Foto gemaakt door Isabella Verduyn

Educatieve wijnproeverijen

Wist je dat De Wijnles ook educatieve wijnproeverijen verzorgt op verschillende vaste locaties in Nederland?
Open voor iedereen |wijnkenner of beginner| om aan deel te nemen.

Wijn-inschenken

Prijzen

Wijnproeverij op locatie

prijzen zijn per persoon | incl. btw | excl. km vergoeding 

Bij alle aankopen via De Wijnles zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

6 wijnen

De Wijnles komt naar je toe! Met 6 wijnen verrassen we jou en je gasten. We vertellen je alles over de wijnen en stap voor stap leren we je een wijn te proeven.

optioneel met hapjes

Zin in wat lekkers erbij? Wij regelen graag een heerlijke borrelplank voor jou en je gasten.

1,5 uur

We zullen ongeveer 1,5 uur bezig zijn met de wijnproeverij. Daarna laten we de flessen lekker op tafel staan zodat jij en je gasten gezellig verder kunnen borrelen.

verschillende locaties

Onze wijndocenten zijn gevestigd door heel Nederland. Afhankelijk van jouw locatie kijken we welke docent er bij jou langs kan komen. In een straal van 10km rekenen wij geen km vergoeding.

Dit is wat anderen vonden:

Lynn Draaijer
2023-05-17
Ontzettend leuke manier om bezig te zijn met wijn. Anne neemt je mee in de manier waarop je een wijn ontleed en samen ga je op ontdekkingsreis. Zelf heb ik de Nederlandse wijnles gevolgd. Leuk om te zien wat Nederland te bieden heeft qua wijn en smaken. Een top avond gehad door Anne!
Ilse Reijnen
2023-05-10
Echt een aanrader! Inmiddels hebben we met onze vriendengroep alweer twee superleuke en leerzame lessen van Anne gevolgd. Anne weet een ontzettend fijne sfeer te creëren waarin zowel kennis als gezelligheid worden gecombineerd met lekkere wijn en bijpassende hapjes 🙂 Wat ons betreft gaan er zeker meerdere lessen volgen!
Stefanie Lamers
2023-04-13
Anne maakt over wijn leren leuk & toegankelijk. Met leuke feitjes, genoeg te proeven & fijne hand-outs, was het een super leuke avond uit.
Tessa van der Wel
2023-04-13
Anne is enthousiast, erg kundig en duidelijk in haar uitleg. Erg gezellige en leerzame avond gehad. En lekkere wijn!
Manfred Cantrijn
2023-04-01
Superleuke en enthousiaste Anne, weet veel van de wijnen en weet theorie en praktijk goed te combineren. We gaan zeker voor een vervolg (SDEN2).
Anne Amsterdam
2023-03-22
Superleuke avond gehad. Anne weet haar kennis op een speelse manier over te brengen. Goede balans tussen leerzaam en gezellig.
Machteld Menkveld
2023-03-22
Leuke informatie bij lekkere wijnen. Goed te volgen en gezellig
Eva Hebbink
2023-02-15
Enorm leuke les van Anne. Heel laagdrempelig in een gezellige leuke setting.
gratis-e-book-organiseer-zelf-een-wijnproeverij

Hoe vraag je een wijnproeverij aan:

Om een wijnproeverij aan te vragen begin je met het invullen van het aanvraagformulier. Deze zie je aan de rechterkant van je staan. 

Begin bij de keuze voor een wijnproeverij thuis of op locatie. 

Vul vervolgens je gegevens in. Let op, noteer hier het adres waar de wijnproeverij gegeven mag worden.

Kies daarna een gewenste datum & tijd. Het is heel fijn als je meerdere mogelijkheden aangeeft. Dit maakt het combineren van onze agenda’s een stuk makkelijker!

Geef ook aan met hoeveel personen je de wijnproeverij wilt doen.

Wil je nog iets kwijt, is een een speciale reden dat je graag een wijnproeverij zou willen |verjaardag, jubileum| dan kun je dat aangeven bij de opmerkingen.

Hoe gaat het aanvraagproces verder?

Jouw aanvraagformulier komt direct bij ons binnen. Wij slaan onze agenda’s open en kijken of we een datum & tijd overeenkomen. Vervolgens ontvang je van ons een mail met meer informatie.

Wij kijken uit naar je aanvraag!
Wijnproeverij-thuis-Den-Bosch
straatnaam | huisnummer | postcode | stad
Ontvang het laatste nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

krijg een seintje zodra er nieuwe wijnlessen, -cursussen en evenementen online staan.